Uddannelses/dannelses middag på Højeruplund.
Inviter dine gæster til en anderledes middag, hvor de bliver undervist i det veldækkede bords historie og gode bordmanerer.
Traktøren på Højeruplund har igennem 15 år været ansat i private hjem hos nogle af Danmarks rigeste, ældste og “fineste” familier. Han har igennem årene studeret bordets historie, gode manerer, pli og dannelse.
Aftenen forløber på følgende måde:
Deltager antal mellem 10-40 personer.
Vi starter med velkomsten
Under velkomstdrinken serveres der 3-4 slags canapéer og Champagne, der undervises her i hvordan man gør til en reception:
- Hvad har man med af gave.
- Holder man tale.
- Hvordan og hvorfor mingler man.
- Hvordan bruger man sit visitkort.
- Hvordan holder man en tallerken, et glas og en serviet i venstre hånd samtidig.
Efterfølgende serveres der en 5 retters menu med vine og efterfølgende kaffe med avec.
Under middagen fortælles der om:
- Hvordan glasset, bestikket, blomster og lys er havnet på vores veldækkede borde.
- Hvordan bruger vi salt og peber.
- Hvordan gør man med servietter.
- Hvilket bestik er til hvad og hvorfor, og hvordan bruger vi det.
- Hvad har de enkelte gæster af roller og forpligtelser fx. Værtindens bordherre.
- Hvad er korrekt påklædning.
Samt en hel masse andet ethvert dannet menneske bør vide.
Velkomstdrink med canapéer, 5 retters menu med vine, kaffe/the & avec i et
5 timers arrangement pris pr. person Kr. 1125,-