Traktørstedet Højeruplund, dit spisested ved Stevns Klint

Aften

Aftenkort

Juli – August: Mandag – Søndag

Køkkenet er åben mellem 17.30 og 20.30
Restauranten lukker når den sidste gæst er gået. 

Forretter:

Til alle forretter serveres der brød & kærnet smør på sten.

-Hvidløgsgratineret snegle.
95,-

-Jomfruhummersuppe
med rimmet laks.
148,-

-Brændt blomkål vegansk
med hvid bønnepure & syltede rødløg.
95,-

-Carpaccio af okseinderlår
med rucola, Kapersbær og olivenolie.
135,-

Hovedretter:

-Moules frites.
195,-

-Wienerschnitzel
med fine ærter, smørristede kartofler, skysauce & dreng.
(Citron, kapers, peberrod & benfri sild)
Stor ca. 280 g. 225,-
Lille ca. 220 g. 195,-

-Polenta vegansk
med spinat, grillet mini gulerod, bagt pastinak og tomat emulsion.
155,-

-Pandestegt rødspætte
med nye danske kartofler, smørsauce & grillet citron.
235,-

Desserter:

-Rødgrød
med fløde.
125,-

-Crêpe suzette
med vaniljeparfait.
110,-

-Chokolademousse vegansk
med syltede stikkelsbær.
105,-

-Jordbærparfait
med friske jordbær, rom tuille & kandiseret lime.
110,-

Kransekage Petit four.
35,-

Børnemenu:

Kan kun bestilles af børn. 

-Frikadeller
med kartofler & sauce.
98,-

-Børne wienerschnitzel ca. 110 g.
med fine ærter, smørristede kartofler, skysauce & dreng.
(Citron, kapers, peberrod & benfri sild) 
160,-

-Fiskefilet
med pomfritter.
98,-

-Tre slags is
med chokoladesovs. 85,-

-Pandekager
med vaniljeparfait & jordbær marmelade.
95,-

Husk bordbestilling

Kontakt os
Kontakt

56 50 29 11