Aftenkort
Juli – August: Mandag – Søndag
Køkkenet er åben mellem 17.30 og 20.30
Restauranten lukker når den sidste gæst er gået.
Forretter:
Til alle forretter serveres der brød & kærnet smør på sten.
-Hvidløgsgratineret snegle.
95,-
-Jomfruhummersuppe
med rimmet laks.
148,-
-Brændt blomkål vegansk
med hvid bønnepure & syltede rødløg.
95,-
-Carpaccio af okseinderlår
med rucola, Kapersbær og olivenolie.
135,-
Hovedretter:
-Moules frites.
195,-
-Wienerschnitzel
med fine ærter, smørristede kartofler, skysauce & dreng.
(Citron, kapers, peberrod & benfri sild)
Stor ca. 280 g. 225,-
Lille ca. 220 g. 195,-
-Polenta vegansk
med spinat, grillet mini gulerod, bagt pastinak og tomat emulsion.
155,-
-Pandestegt rødspætte
med nye danske kartofler, smørsauce & grillet citron.
235,-
Desserter:
-Rødgrød
med fløde.
125,-
-Crêpe suzette
med vaniljeparfait.
110,-
-Chokolademousse vegansk
med syltede stikkelsbær.
105,-
-Jordbærparfait
med friske jordbær, rom tuille & kandiseret lime.
110,-
–Kransekage Petit four.
35,-
Børnemenu:
Kan kun bestilles af børn.
-Frikadeller
med kartofler & sauce.
98,-
-Børne wienerschnitzel ca. 110 g.
med fine ærter, smørristede kartofler, skysauce & dreng.
(Citron, kapers, peberrod & benfri sild)
160,-
-Fiskefilet
med pomfritter.
98,-
-Tre slags is
med chokoladesovs. 85,-
-Pandekager
med vaniljeparfait & jordbær marmelade.
95,-