gammel højerup kirke

Bryllup

Et bryllup skal være noget helt særligt, og dét har vi her på Højeruplund rammerne til, ud over vores dejlige rummelige lokaler, hvor brudeparret har mulighed for at sætte deres eget præg til netop deres store dag, har vi også den unikke mulighed at bruge Højerup gamle kirke, til selve vielsen.

Højerup gamle kirke ligger helt ud til Stevns klint, og selve koret på kirken faldt ud over klinte kanten i 1928, hvilket har gjort, at man i dag kan blive viet med havet som alter i dette fantastiske smukke gamle kirkerum. (Kirken er blevet sikret for yderligere nedstyrtning)

Da kirken ikke længere fungerer som folkekirke, men er ejet af Nationalmuseet, vil en vielse her ikke blive betragtet som en kirkelig handling, og I skal selv sørge for en repræsentant, der har bemyndigelse til at forette ægteskaber. Her kan vi også være behjælpelige, med en repræsentant fra Stevns Kommune.

Forstil Jer, at nyde velkomstdrink på plænen ud til Stevns klint med den smukkeste udsigt ud over havet – inden man indtager en dejlig middag i de smukke lokaler.

Det bliver ikke mere romantisk.

Højeruplund og Stevns klint har de mest fantastiske omgivelser til at få taget et unikt bryllupsbillede.

Man har naturligvis også mulighed for at holde bryllup på Højeruplund uden brug af den gamle kirke.

I kan i vores Selskabspakker og Receptioner få lidt inspiration til hvordan menuen kunne være sat sammen. Og under Attraktioner & Links kan I finde links til overnatning, blomster og bryllupsarrangører hvis dette har interesse.

 

Kontakt os
Kontakt

56 50 29 11