Ud af huset

Ud af Huset

Hvis i vælger at holde Jeres selskab hjemme eller i andre lokaler.
Leverer vi gerne maden.

Festmenu

3 retter

Rødbedegravad laks
med fennikelsalat og dild
Brød og smør
*
Stegt okseryg med garniture,
stegte kartofler og Sauce Bordelaise
*
Fransk citrontærte
med marengs
*
Pris pr. person 289 kr.
ved min. 25 personer

**********

Hverdagsmenu

2 retter

Stegt flæsk
med persillesauce og kartofler
*
Citronfromagemed flødeskum
*
Pris pr. person 189 kr.
ved min. 25 personer

**********

Frokost/Aften buffet:

Kan serveres til både frokost og aften.

Rødbede-gravad laks med sprød fennikelsalat
*
Mørt okselår med bagte løg og urter
Braiseret svinenakke med rosmarin og bouillonkartofler
*
Cæsarsalat af Romaine, croutons, dressing og høvlet parmesan
Stegte auberginer med hvidløg, snacktomater, basilikum og citrusskal
*
Nye danske kartofler bagt med blåskimmelost og olivenolie
Nye danske kartofler men smør og friskhakket persille
*
Primadonnabrud med koldpresset rapsolie, oliven og purløg
*
Friskbagt brød og smør
*
Pris pr. person 225 kr.
ved min. 25 personer

**********

Den store frokostbuffet:

Marinerede sild med løg og kapers
Karrysild med æg
Lune stegte sild
*
Fiskefilet med remoulade og citron
Røget lakserilette fra egen rygeovn
*
Tarteletter med høns i asparges
Stegt ribbenssteg med husets rødkål
Lune frikadeller med surt
Hjemmelavet leverpostej med bacon og svampe
Roastbeef med remoulade, peberrod og ristede løg
*
Fransk brie med syltede blommer
Fourme D'Ambert (mild blåskimmelost) med marinerede oliven
*
Friskbagt rugbrød, franskbrød samt fedt og smør
*
Pris pr. person 185 kr.
ved min. 25 personer

*********

Dette skal betragtes som inspiration.
Og kan sammensættes netop efter jeres ønsker.