Aftenkort
Juli – August: Mandag – Søndag
Køkkenet er åben mellem 17.30 og 20.30
Restauranten lukker når den sidste gæst er gået.
Forretter:
Til alle forretter serveres der urtepottebagt brød & kærnet smør på sten.
-Hvidløgsgratineret snegle.
105,-
-Jomfruhummersuppe
med rimmet laks.
150,-
-Brændt blomkål VG
med hvid bønnepure & syltede rødløg.
100,-
-Butterdejskurv
med avokadocreme & håndpillede rejer
125,-
Hovedretter:
-Moules frites.
195,-
-Wienerschnitzel
med fine ærter, smørristede kartofler, skysauce & dreng.
(Citron, kapers, peberrod & benfri sild)
Stor ca. 280 g. 235,-
Lille ca. 220 g. 205,-
-Rødbede bøf VG
med sauteret spinat & pastinak, grillet mini gulerod & blomkålspure.
175,-
-Pandestegt rødspætte
med nye danske kartofler, smørsauce & grillet citron.
245,-
Desserter:
-Rødgrød
med fløde.
125,-
-Crêpe suzette
med vaniljeparfait.
110,-
-Chokolademousse VG
med syltede stikkelsbær og brændt hvid chokolade.
115,-
-Jordbærparfait
med friske jordbær, rom tuille & kandiseret lime.
110,-
–Kransekage Petit four.
35,-
Børnemenu:
Kan kun bestilles af børn.
-Frikadeller
med kartofler & sauce.
98,-
-Børne wienerschnitzel ca. 110 g.
med fine ærter, smørristede kartofler, skysauce & dreng.
(Citron, kapers, peberrod & benfri sild)
160,-
-Fiskefilet
med pomfritter.
98,-
-Tre slags is
med chokoladesovs. 100,-
-Pandekager
med vaniljeparfait & jordbær marmelade.
95,-