Traktørstedet Højeruplund, dit spisested ved Stevns Klint

Mad ud af huset

Skal I bruge mad ud af huset på Stevns til en fest, et arrangement eller en lækker frokost, kan Traktørenes Højeruplund hjælpe med traditionel mad, hvor der ikke er sparet på noget. Vi tilbyder både delikate anretninger til de formelle events, såvel som buffeter med masser af smag og tilbehør.

Nedenfor findes vores menu-muligheder til både frokostbordet, aften, fest og brunch. Lad os høre mere om Jeres ønsker og behov, og lad os sammen finde frem til de bedste retter til jeres mad ud af huset-menu.

 

Vores menuer

Hvis I vælger at holde Jeres selskab hjemme eller i andre lokaler, leverer vi gerne maden.

Ved levering er der en ekstra omkostning på kr. 200,-  (i Stevns)

Dette skal betragtes som inspiration,
og kan sammensættes netop efter Jeres ønsker.


Frokostbord

Anrettet til brug på buffet.

Minimum bestilling er 10 personer.

Der skal bestilles til det samme antal gæster af hver ret.

Vælg 10 ting kr. 195,- inkl. 4 skiver rugbrød, 3 skiver lyst brød, fedt & smør.
Vælg 15 ting kr. 255,- inkl. 5 skiver rugbrød, 3 skiver lyst brød, fedt & smør.
Vælg 20 ting kr. 295,- inkl. 5 skiver rugbrød, 3 skiver lyst brød, fedt & smør.

 

Fisk

  • Marineret sild med rødløg & kapers.
  • Kryddersild med zittauerløg & kapers.
  • Karrysild med zittauerløg & kapers.
  • Stegte sild med syltede rødløg.
  • Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron.
  • Halvt æg med rejer.
  • Rimmet laks med rævesovs (tillægspris kr. 10.- pr. person)
  • Laksemousse af varmrøget laks fra egen røgeovn (tillægspris kr. 10.- pr. person)
  • Tunmousse, dild & citron.
  • Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade & citron.

Kød

  • Hønsesalat med bacon.
  • Rullepølse med sky & rødløg.
  • Roastbeef med peberrod, pickles & ristede løg.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Stegt medister med sennep & hjemmesyltede rødbeder.
  • Barbecue-stegte kyllingelår.
  • Mørbradbøf med karamelliseret løg.
  • Lun leverpostej med svampe & bacon.
  • Flankesteak med svampesauce (tillægspris kr. 10,- pr. person)
  • Stegt flæsk hertil æblekompot med løg.
  • Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat.
  • Kyllingfrikadeller med hjemmelavet agurkesalat.
  • Glaseret skinke med grønlangkål.
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål.

Grønt

  • Gammeldags kartoffelsalat lavet på mayonnaise & creme fraiche.
  • Kartoffelsalat lavet med olie-æbleeddike dressing, friske urter & kapers.
  • Spidskålssalat med vandmelon.
  • Perlebyg salat med brøndkarsepesto.
  • Tomatsalat med salatost, rødløg & balsamico.
  • Rødbedebøf med spidskål.

Ost

  • Hjemmerøget brie med Traktørstedets portvinssyltede blommer og hjemmebagt knækbrød.
  • Hjemmerøget brie & blåskimmelost med Traktørstedets portvinssyltede blommer,
    appelsinmarinerede nødder & hjemmebagt knækbrød (tillægspris kr. 20,- pr. person)

Sødt

  • Skærekage med æble.
  • Chokolademousse med syltet ingefær.
  • Citronfromage med dehydreret citron.
  • Højeruplunds lagkage pyntet med flødeskum & frisk frugt eller bær (tillægspris kr. 20,- pr. person)

 


Frokost/aften buffet

Kan serveres til både frokost og aften.

  • Langtidsstegt oksefilet
  • Stegt culotte af Duroc gris med rosmarin.
  • Sprød salat med croutons, dressing og høvlet parmesan.
  • Frisk, sprød salat efter sæsonens råvarer.
  • Stegte danske kartofler med timian og olivenolie.
  • Danske kartofler med smør og friskhakket persille
  • Sauce
  • Hjemmerøget brie med portvins marinerede blommer, solbær/æble kompot og knækbrød.
  • Friskbagt brød og smør.

Pris pr. pers. kr. 365,-
ved min. 15 personer.


Festmenu

3 retter

  • Rimmet kulmule med persillecreme, ristede kapers & friske urter
    hertil brød og smør.
  • Rosa stegt oksefilet med 3 slags garniture efter årstiden,
    stegte kartofler og mild rødvinssauce.
  • Gammeldags citronfromage
    med dehydreret citron.

Pris pr. pers. kr. 395,-
ved min. 10 personer


Alm. brunch

  • Lune røræg med sprødstegt bacon.
  • Stegte brunchpølser.
  • Friskbagte pandekager med hjemmelavet sirup.
  • Stegte mini-frikadeller.
  • Drænet yoghurt med blommepure og honningristet havre.
  • Rullepølse og blomster-salami med løg.
  • 2 slags marmelade.
  • 45% mellemlagret ost med peberfrugt.
  • Croissant med hjemmelavet smørechokolade.
  • Frisk frugt.
  • Friskbagt morgenbrød.
  • Franskbrød og rugbrød.
  • Smør.

Pris pr. pers. kr. 250,-
ved min. 10 personer.


Dette skal betragtes som inspiration,
og kan sammensættes netop efter Jeres ønsker.

Kontakt os
Kontakt

56 50 29 11